با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هرچیز به سوالی که در ذهن همتون الان به وجود میاد جواب بدم
اینکه چرا هنوز مدیر هستم در صورتی که استعفا دادم؟؟
یوزر من تحت حفاظت هست برای همین نه من و نه هیچ مدیر دیگری به جز ادمین(سوتی(حسین)) نمیتونه این برچسب مدیریت رو از من بگیره
الان هم 10 روزه که حسین پیداش نشده و هرچی زنگ میزنم بهش جواب نمیده برای همین تصمیم گرفتم تا موقعس که دسترسیم گرفته نشده کارهای فنی رو انجام بدم و کاری به پست و ها کاربرها نداشته باشم
دقت هم کرده باشید نه به کسی اخطاری دادن و نه پستی رو ویرایش کردم و نه تاپیکی رو بستم
کلا بیخیال موضوعات سایت شدم و الان همش دارم کاری میکنم که فروم جذاب تر بشه و از این یکنواختی در بیاد
کارهایی که انجام دادم و قراره انجام بدم رو بهتون میگم:
سیستم اطلاع رسانی رو فعال کردم و همونطور که میبینید بالا فروم برای کمک به تازه واردها ها 3 نوع روش آموزشی قرار دادم
نقل قول:
((جهت آموزش بازی به طور کامل و تصویری بهاین اینجا مراجعه نمائید.))
((برای کمک گرفتن از اعضای فعال بازی لیست آی دی ها را دانلود یا به طور آنلاین مشاهده فرمائید.))
|
بخش اطلاعیه های انجمن رو راه انداختم که همیشه فعاله و میتونید مطالب مهم رو ببینید
که دوستان عزیز اگر خواستین مضوعی که ایجاد کردین در این قسمت زده بشه کافیه که در پروفایل من یک پیغام بزارین و بگین که چه موضوعی و با چه نامی اون بالا باشه
در بخش "
مشاهده مدیرات انجمن" دو قسمت
نمایندگان مجلس و
دولتمردان رو اضافه کردم تا همه اعضا به راحتی بتونن این افراد رو بشناسند و باهاشون ارتباط برقرار بکنند
نقل قول:
|
مامیلو(احمد) رو که میبینید توی بخش نماینده ها هست رو باید بگم که چون یوزر ایشون هم مثل مال من تحت حفاظت هست پس من یا کس دیگری نمیتونه درجه نماینده رو از ایشون بگیرن و این رو هم باید خود ادمین فروم انجام بده
|
این از کارهایی که دیروز و امروز انجام دادم
+++++++++++++++++++++++++++++++++
حالا کارهایی که قراره انجام بدم رو بهتون میگم
تعداد 12 عدد بازی سازگار با این نوع سیستم رو پیدا کردم و کارهای مقدماتیش رو انجام دادم و به محض اینکه مدیر کل فروم(سوتی) رو پیدا بکنم به ایشون لینک بازی ها رو میدم تا روی هاست بریزند و شما بتونید از آنها استفاده بکنید
نقل قول:
|
راستشون بخواین از بازی های این فروم خسته شده بودم گفتم تنوع ایجاد بشه برای همین 12 تا بازی قراره اضافه بشه تا خستگیتون در بیاد
|
بخشی مانند بخش اطلاعیه های انجمن که در بالا میبینید قراره اضافه بشه با نام "
۩۞۩+اطلاعیه های مجلس+۩۞۩" که بحث های فعال توی مجلس رو به شما عزیزان نشان میده تا از فعالیت مجلس با خبر بشوید و بتونید به راحتی به بحث ها مراجعه کنید
قراره
کانال ایران دوباره راه اندازی بشه و شما عزیزان بتونید جلسات خودتون رو در این کانال برگزار بکنید
ایجاد قسمتی مثل همون اطلاعیه های انجمن به اسم"
۩۞۩+دعوت نامه تصادفی+۩۞۩" که توی اون آدرس همه لینک های دعوت نامه که توی بخش درخواست دعوت نامه زدین قرار میگیره و بعد از هر بار لود شدن صفحه یک دعوت نامه رو نشون میده و اینطوری تازه واردها به طور تصادفی عضو میشن
+++++++++++++++++++++++++++++++++
تا یادم نرفته بگم که نگران مدیریت من نباشید چون هر طوری که شده حسین رو پیدا میکنم ولی اگه شما هم تونستید حسین رو پیدا بکنید چون 10 روز زمان زیادی هست که حسین پیداش نیست و من واقعا نگرانش هستم و خبری هم ازش ندارم.اگه پیداش کردین حتما بگین به فروم یک سر بزنه
به امید پیروزی روز افزون ایران
با تشکر
بهرنگ